••Pazartesi•, 29 •Ocak• 2018 23:09•

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Odamızı ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa'daki esnaf odaları başkanlarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Aliağa ilçesine gelerek geçen haftalarda seçimlerini tamamlayan esnaf odalarının başkanlarına tebrik ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden Kerem Ali Sürekli'ye AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, Aliağa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Kazım Ulaş ve parti ilçe yönetimi de eşlik etti. Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeniden seçilen Salih Yiyitalp'i tebrik eden Sürekli, yeni dönemde başarılar diledi. Sürekli'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yiyitalp, Aliağa'daki şoför esnafının sıkıntılarını dile getirdi. Özellikle taksicilerin büyük sorunlarının olduğunu kaydeden Salih Yiyitalp, taksicilerin sıkıntı ve taleplerinin yer aldığı bir dosyayı Sürekli'ye takdim etti. Başkan Yiyitalp, K belgeleri ile ilgili yapılan son düzenlemenin şoför esnafını rahatlattığını belirterek bu konuda Sürekli'ye teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Sürekli ve beraberindeki heyet, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adal Altay'a, sonrasında da Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk'e tebrik ziyaretinde bulundu.