••Perşembe•, 15 •Mayıs• 2014 00:00•

Şoförler Odası Taziye Mesajı Yayınladı

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Salih Yiyitalp Soma’da yaşanan, Türkiye ve Aliağa’yı yasa boğan  maden faciası hakkında taziye mesajı yayınladı. Mesaj aynen şöyle:“Yaşamları pahasına kömür karasında çalışmayı göze almıştır maden işçisi ama ne yazık ki aynı kömür karasında yaşamını yitiren de yine maden işçisidir.Soma’da yaşanılan maden faciası millet olarak hepimizi derin ve tarifsiz  üzüntüye boğmuştur.Söylenen  hiçbir söz bu tarifsiz acıya teselli olmasa da  yaşanılan bu faciada yaşamını yitiren işçilerimizin ailelerinin acısını paylaşıyor ve dualarımızın onlarla olduğunu belirtmek istiyoruz.Maden faciasında yaşamını yitiren tüm işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine  başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Söylenecek pek fazla bir şey yok ne yazık ki, sözün bittiği yer.Hayatını kaybedenlere tekrar Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.hastanede tedavileri devam eden işçilerimize de acil şifalar diliyoruz.Temenni ederiz ki tekrar aynı acıları yaşamayalım.Milletimizin başı sağ olsun”